Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά τη ταινία Constantine 2 με τον Keanu Reeves να επιστρέφει στον ρόλο

*
Ναι μεν έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, όμως ανακοινώθηκε το sequel του Constantine. Ο Keanu Reeves θα υποδυθεί ξανά τον εμβληματικό χαρακτήρα και ο Francis Lawrence θα επιστρέψει σε ρόλο σκηνοθέτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Akiva Goldsman γράφει το σενάριο και θα βρίσκεται στην ομάδα της παραγωγής μαζί με τον J.J. Abrams και τη Hannah Minghella (Bad Robot). O Lorenzo DiBonaventura και ο Erwin Stoff θα έχουν ρόλο εκτελεστικών παραγωγών.

Τον Φεβρουάριο του 2021, δημοσίευμα του Variety υποστήριζε ότι το HBO Max είχε στα σκαριά μια σειρά Constantine, με εκτελεστικό παραγωγό τον J.J. Abrams. Όμως λέγεται πως η παραγωγή ακυρώθηκε, μαζί με τη σειρά Madam X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*