Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά τηλεοπτική σειρά anime για το Vampire Survivors

*
Φανταστικά νέα για τους fans του Vampire Survivors, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline το παιχνίδι μεταφερθεί στη μικρή οθόνη.

Όπως αναφέρει το Deadline, η εταιρεία παραγωγής Story Kitchen συνεργάζεται με τον δημιουργό του παιχνιδιού Luca "Poncle" Galante για να δημιουργήσουν μια τηλεοπτική σειρά anime. Η Story Kitchen εργάζεται σε αρκετά projects που αφορούν την μεταφορά των video games σε τηλεοπτικές σειρές, όπως τα Tomb Raider (Netflix), Splinter Cell (Netflix), Toejam and Earl (Amazon), Streets of Rage (Lionsgate) και It Takes Two (Amazon).

Ο Luca "Poncle" Galante σε δήλωση στο Deadline, αναφέρει “Το πιο σημαντικό κομμάτι για το Vampire Survivors είναι η πλοκή, οπότε ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, το να δω ένα παιχνίδι που δημιούργησα να αποκτά ζωή ως μια σειρά anime.” Το Vampire Survivors μοιάζει με ένα εναλλακτικό Castlevania που διαδραματίζεται στην Ιταλία του 2021, με τον Bisconte Draculó έχει εξαπλώσει τις δαιμονικές δυνάμεις του, με την μοναδική ελπίδα του κόσμου να γίνει ο οίκος Belpaese.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*