Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χνάρια του Stranger Things το φινάλε του Sex Education

*
Η τηλεοπτική σειρά Sex Education ετοιμάζεται να βαδίσει στα χνάρια του Stranger Things. Μην φανταστείτε ότι θα εμφανιστεί κάποιο Demogorgon που θα τρομοκρατεί τους έφηβους του Moordale, από το φινάλε της τέταρτης σεζόν του Sex Education θα είναι μεγάλο σε διάρκεια. Ενώ σχεδόν κάθε επεισόδιο της επερχόμενης σεζόν δεν θα ξεπερνάει τη μια ώρα, το τελευταίο θα σας καθηλώσει για 83 λεπτά. Σας θυμίζουμε ότι το μεγαλύτερο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου του Stranger Things ξεπερνούσε ακόμα και μια μεγάλου μήκους κινηματογραφική παραγωγή, καθώς απαιτούσε 2 ώρες και 30 λεπτά από τον χρόνο σας. Πάντως, το ίδιο μοτίβο δεν θα συνεχιστεί στην πέμπτη σεζόν.

Στα νέα επεισόδια, που θα κάνουν πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 στο Netflix, "Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric αντιμετωπίζουν μια νέα δοκιμασία – την πρώτη τους μέρα στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι νευρικός για τη δημιουργία της νέας του κλινικής, ενώ ο Eric προσεύχεται να μην είναι ξανά χαμένοι. Αλλά το Cavendish είναι ένα πολιτισμικό σοκ για όλους τους μαθητές του Moordale. Νόμιζαν ότι είναι προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Υπάρχει καθημερινή γιόγκα στον κοινόχρηστο κήπο, μια δυνατή ατμόσφαιρα βιωσιμότητας και μια ομάδα παιδιών που είναι δημοφιλή ως… ευγενικοί;! Η Viv είναι εντελώς απογοητευμένη από τη μη ανταγωνιστική προσέγγιση του κολεγίου υπό την ηγεσία των φοιτητών, ενώ ο Jackson εξακολουθεί να αγωνίζεται να ξεπεράσει τον Cal. Η Aimee δοκιμάζει κάτι καινούργιο παίρνοντας ένα Art A-Level και ο Adam καταπιάνεται με το αν η γενική εκπαίδευση είναι χρήσιμο για αυτόν. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace και διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μοναχοπαίδι στο σπίτι ή ο μόνος θεραπευτής στην πανεπιστημιούπολη".


Πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Aimee-Lou Wood, Connor Windells, Dan Levy, Thaddeus Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner-Smith και Eshaan Akbar.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*