Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steamboat Silly: Έρχεται στο Disney+ με αφορμή τα 100 χρόνια της Disney Animation Studios (trailer)

Το Disney+ δημοσίευσε το επίσημο trailer του Steamboat Silly, του τελευταίου μέρους του The Wonderful World of Mickey Mouse και αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 100 χρόνια της Disney Animation Studios. Στο νέο video, o Mickey Mouse συναντάει τον εμβληματικό Steamboat Willie. Είναι ο δημοφιλής χαρακτήρας από την ταινία της Disney του 1928, που αποτέλεσε το προτότυπο για τον Mickey και τη Minnie Mouse. Το επεισόδιο θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Ιουλίου.

Η Disney Animation Studios θα κυκλοφορήσει μια ακόμα ταινία μικρού μήκους με αφορμή τα 100α της γενέθλια, με τίτλο Once Upon a Studio. Θα έχει διάρκεια εννέα λεπτά και θα περιλαμβάνει πάνω από 400 αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, όπως ο Mickey Mouse και οι φίλοι του, οι Disney Princesses, οι Winnie the Pooh, Genie, Olaf και πολλοί άλλοι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*