Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στην εποχή της νιότης των Optimus Prime και Megatron μας ταξιδεύει το trailer της ταινίας Transformers One

H Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία Transformers One, όπου πρωταγωνιστούν ο Chris Hemsworth και η Scarlett Johansson. Το σενάριο αφηγείται τις απαρχές των εμβληματικών χαρακτήρων Optimus Prime και Megatron, που σε νεαρή ηλικία, πριν καταλλήξουν ορκισμένοι εχθροί ήταν φίλοι. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι: Brian Tyree Henry, Keegan-Michael Key, Jon Hamm και Laurence Fishburne.

Σύμφωνα με τον παραγωγό, Lorenzo di Bonaventura, ο λόγος για τον οποίο δεν προτιμήθηκε μια ταινία live action είναι λόγω του δυσβάσταχτου κόστους.


Σκηνοθετεί ο Josh Cooley σε σενάριο των Andrew Barrer, Gabriel Ferrari, Steve Desmond και Michael Sherman. Στην ομάδα της παραγωγης βρίσκουμε τους: Lorenzo di Bonaventura, Tom DeSanto, Don Murphy, Michael Bay, Mark Vahradian και Aaron Dem.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*