Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 12 Απριλίου ξεκινά η λειτουργία της πλατφόρμας streaming ΑΝΤ1+

*
Ο ΑΝΤ1 ανοίγει μια νέα πύλη στην ελληνική τηλεόραση, με το λανσάρισμα της συνδρομητικής πλατφρόρμας streaming ΑΝΤ1+. Η λειτουργία της υπηρεσίας θα ξεκινήσει την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και το αντίστοιχο app θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές με λειτουργικό Android και iOS, smart TVs (LG, Samsung, Android TV), ενώ παρέχεται πρόσβαση και από PC, μέσω της διεύθυνσης antennaplus.gr. Για τους τρεις πρώτους μήνες, το ποσό της συνδρομής διαμορφώνεται στα €4,99/ μηνιαίως και στη συνέχεια θα αυξηθεί στα €7,99. Θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών και η ποιότητα της εικόνας θα είναι HD. Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν από πέντε συσκευές (2 ταυτόχρονα) και δεν θα υπάρχουν διαφημίσεις.

Το ANT1+ θα προσφέρει τέσσερα κανάλια, τα ANT1, ANT1 Comedy, ANT1 Drama και Makedonia TV. Επιπλέον, η πλατφόρμα έχει συνεργασίες με τα NBC, ΙTV, NENT και θα προβάλει σειρές όπως οι Devils (Patrick Dempsey), Dr. Death (Joshua Jackson, Alec Baldwin), Intelligence (David Schwimmer), Belgravia. Επίσης θα υπάρχει και βιβλιοθήκη ταινιών με παραγωγές όπως Manchester By the Sea, Snow White and the Huntsman και Gladiator. Από αθλητικό περιεχόμενο, το μόνο που ήδη γνωρίζουμε είναι πως ο ΑΝΤ1 έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη μετάδοση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάς από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου. Η υπηρεσία θα φιλοξενήσει και κανάλια με συνεχόμενη μουσική, όπως το Just Music.


Το κανάλι του ANT1 θα μετονομαστεί σε ΑΝΤ1+ Lite και θα λειτουργεί όπως ακριβώς μέχρι σήμερα, με τη διαφορά ότι το κοινό θα έχει για 30 ημέρες δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των σειρών και τις εκπομπες του καναλιού. Από την άλλη, η αντίστοιχη πρόσβαση για τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+ δεν θα έχει χρονικό περιορισμό και παράλληλα θα διατεθεί η βιβλιοθήκη όλων των δημοφιλών σειρών του ANT1.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Μας ρεζίλεψε διεθνώς πάλι αυτή η είδηση

      https://kotaku.com/shinzo-abe-assassin-killer-kojima-greek-news-confusion-1849157839?utm_campaign=Kotaku&utm_content=1657302087&utm_medium=SocialMarketing&utm_source=twitter

      Μακάρι να τους τρεξει ΜΗΝΥΣΆΡΑ ο Κοτζίμαρος να τους τα πάρει χοντρά όσα μάζεψαν απο την λίστα και να χρηματοδοτήσει παιχνιδάρα με πρωταγωνιστή κανονικό ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ και όπως πάντα αντιπολεμικό χαρακτήρα έτσι για να τσούζουν οι μιζαδόροι των εξοπλιστικών , που θα αφυπνίζει νέες γενιές !!!

      P.S.Το αφήνω εδώ που είχε σβηστεί παλαιότερο σχόλιο μου ("έκραζα" νομίζω την συνδρομάρα :p ) αλλά τουλάχιστον ελπίζω τώρα που ανέβηκε και σε άλλα ελληνικά και διεθνή μέσα να γράψετε και σαν enternity την είδηση που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της "ενημέρωσης" Αντ1 και λοιπών ελεγχόμενων μμε....108η θέση στην ελευθερία τύπου και ο πάτος δεν σταματά....οι συγκεκριμένοι δημοσιογραφίσκοι πέρα απο alt right ρατσιστές όπως γράφει το Kotaku ( "ολοι οι Ιάπωνες ίδιοι είναι..." ) ,νόμιζαν οτι δείχνοντας έναν αριστερό (φωτό Τσε) ως δολοφόνο θα περάσει στον χαζοΈλληνα που αποχαυνώνεται το αφήγημα για το οποιο πληρώθηκαν....Που να ξεραν οι αδαείς οτι τον Κοτζίμα δεν θα τον "δολοφονείς σαν χαρακτήρα"...θα σας κάνει αυτός NPC στο νέο του ΕΠΟΣ και θα σας καθαρίσουμε ΑΡΔην (τυχαία η χρήση κεφαλαίων :p ) εμείς οι GAMERS !!!

    • paulgouv
    • Πριν λίγο ανεβηκε αυτό στο επίσημο twitter τους

      #KojimaProductions strongly condemns the spread of fake news and rumors that convey false information. We do not tolerate such libel and will consider taking legal action in some cases.

      Παντως σβήσανε απο το youtube μετά απο 2 ολόκληρες μέρες(!) κατακραυγής το κατάπτυστο ρεπορτάζ τους.Καλά θα πάει αυτό στα δικαστήρια....Ναι θα πιστέψουν όλοι οτι έγινε κατα λάθος η σύνδεση με δολοφονία και εφταιγε μόνο ο Γαλλος που τους "εξαπάτησε".... γι αυτό εξ αλλου και κατέβηκε άμεσα και ζητήθηκε επίσημα συγγνώμη απο τον τηλεοπτικό σταθμό....ΤΙ ΟΧΙ ???

*