Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο cast της ταινίας Joker: Folie à Deux και ο Jacob Lofland

*
Ο ηθοποιός Jacob Lofland είναι μια ακόμα προσθήκη για το cast της ταινίας Joker: Folie à Deux και λέγεται ότι θα έχει δευτερεύοντα ρόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Hollywood Reporter, ο 26χρονος Lofland θα υποδυθεί έναν τρόφιμο του Arkham Asylum, ο οποίος πιάνει φιλίες με τον Arthur Fleck ή The Joker, με τον Joaquin Phoenix να επανάρχεται στον ρόλο. Με την προηγούμενη ταινία να ολοκληρώνεται με τον Fleck στο Arkham Asylum, λέγεται ότι το sequel θα διαδραματίζεται μέσα στο ίδρυμα και εκεί ο Joker θα συναντήσει τη Harley Quinn (Lady Gaga).


Η Catherine Keener και ο Brendan Gleeson προστέθηκαν πρόσφατα και αυτοί στο cast, σε ρόλους που ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Η Zazie Beetz θα επανέλθει ως Sophie Dumond, μια ανύπαντρη μητέρα που κατοικούσε στο ίδιο κτίριο με τον Fleck και τη μητέρα του. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Todd Philips και το σενάριο θα γράψει ο Scott Silver.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*