Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο διάστημα για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας του ο Tom Cruise

*
Σύμφωνα με τη Universal, η νέα ταινία του Tom Cruise θα τον μεταφέρει στο διάστημα.

"Ο Τομ Κρουζ μας πάει στο διάστημα. Μεταφέρει τον κόσμο στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο", δήλωσε στο BBC η Donna Langley, επικεφαλής της Universal Pictures. "Έχουμε ένα σπουδαίο project σε εξέλιξη με τον Tom, που σκέφτεται να κάνει ακριβώς αυτό. Να φτάσει με πύραυλο στον στον διαστημικό σταθμό και να κάνει γυρίσματα και ελπίζω να είναι ο πρώτος πολίτης που κάνει περίπατο έξω από τον διαστημικό σταθμό". Το φιλμ θα γράψει επίσης ιστορία ως η πρώτη αφηγηματική ταινία του Χόλιγουντ που γυρίστηκε στο διάστημα.


Η ταινία που προς το παρόν δεν έχει τίτλο, την οποία η Langley λέει ότι της προτάθηκε από τον Cruise και τον σκηνοθέτη Doug Liman κατά τη διάρκεια της πανδημίας, "στην πραγματικότητα διαδραματίζεται στη Γη και μετά ο χαρακτήρας πρέπει να πάει στο διάστημα για να σώσει τον κόσμο". Ο ηθοποιός υποδύεται έναν "έναν τυχερό τύπο που βρίσκεται στη θέση του μόνου ανθρώπου που θα μπορούσε να σώσει τη Γη".

Αν και δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες της πλοκής, το δίδυμο φέρεται να συνεργάζεται τόσο με τη NASA όσο και με τη SpaceX του Elon Musk για να πραγματοποιήσουν τα όσα έχουν στο μυαλό τους. Σύμφωνα με το Variety, ο προϋπολογισμός της ταινίας αυτή τη στιγμή ορίζεται στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Ο Liman και ο Cruise είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στο The Edge of Tomorrow του 2014 και στο American Made του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*