Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο φως της δημοσιότητας δύο ακυρωμένα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Pokemon

*
Σημαντικό γεγονός για τους fans των Pokemon, καθώς κυκλοφορήσαν τα σενάρια για δύο ακυρωμένα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς.

Είναι το Team Rocket vs Team Plasma Part 1 (επεισόδιο 23) και το Team Rocket vs Team Plasma Part 2 (επεισόδιο 24) του Pokémon the Series: Black & White που είχαν προγραμματιστεί για τηλεοπτική προβολή στις 17 Μαρτίου 2011 και 24 Μαρτίου 2011, αντίστοιχα. Δυστυχώς για τους fans η προβολή τους ακυρώθηκε, καθώς στις 11 Μαρτίου 2011 η Ιαπωνία είχε πληχθεί από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι στην Tōhoku και την επακόλουθη καταστροφή του πυρηνικού αντιδραστήρα στην Fukushima.

Οι ελπίδα των fans να μάθουν τα γεγονότα των δύο επεισοδίων δεν έσβησαν για πάντα, καθώς στις 30 Απριλίου ο χρήστης του Bulbagarden, με την ονομασία ObjectionMan δήλωσε πως ήρθε σε επαφή με κάποιον που έχει στην κατοχή του τα σενάρια των δύο επεισοδίων και πως είναι διατεθειμένος να τα πουλήσει. Αμέσως οι fans ξεκίνησαν μια χρηματοδότηση για να τα αποκτήσουν, αλλά ως έκπληξη τους το άτομο που τα έχει στην κατοχή του αποφάσισε να τα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν. Αρκετοί fans ευχαρίστησαν τον ObjectionMan για το κατόρθωμα του και ήδη έχουν ξεκινήσει την μετάφραση των κειμένων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*