Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix τα δικαιώματα της ταινίας Nimona που ακυρώθηκε από τη Disney

*
Η συνδρομητική πλατφόρμα Netflix απόκτησε τα δικαιώματα της ταινίας Nimona. Πρόκειται για μια animated μεταφορά του ομώνυμου graphic novel του ND Stevenson, ένα project το οποίο έβαλε στο ράφι η Disney μετά την εξαγορά της 20th Century Fox το 2020. Η ταινία φαντασίας που θα ζωντανέψει χάρη στις φωνές των Eugene Lee Yang, Chloë Grace Moretz και Riz Ahmed ανακοινώθηκε το 2015 και τη δημιουργία της είχε αναλάβει η Blue Sky που ανήκει στην Fox. Όμως ακυρώθηκε όταν η Disney έβαλε λουκέτο στο studio και επανήλθε στο προσκήνιο το περασμένο έτος, μέσω της DNEG Animation. Έτσι λοιπόν, μέσα στο 2023 θα έρθει στο γυαλί χάρη στην Annapurna και το Netflix, όπως έκανε γνωστό ο Stevenson.

H Moretz θα δανείσει τη φωνή της στην Nimona, ενώ οι Yang και Ahmed στους Ambrosius Goldenloin και Ballister Boldheart αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Nick Bruno και Troy Quane, με παραγωγούς τους Roy Lee, Karen Ryan, και Robert L. Baird. Σε ρόλο εκτελεστικών παραγωγών οι Megan Ellison, Andrew Millstein και Julie Zackary.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*