Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο νοσοκομείο μετά από τρομακτικό ατύχημα ο ηθοποιός του MCU, Jeremy Renner

*
Update: Ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, ευχαριστώντας τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και δείχνοντας μέρος των χτυπημάτων που έχει στο πρόσωπο μετά το ατύχημα. Ο ίδιος σημείωσε πως είναι πολύ χάλια για να γράψει κάτι, αλλά στέλνει την αγάπη του. Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή, αλλά κρίσιμη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)



Original Story: Ο Mayor of Kingstown και πρωταγωνιστής του Marvel Cinematic Universe, Jeremy Renner, βρίσκεται σε "κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση", έπειτα από ατύχημα που του άφησε σοβαρά τραύματα.

Μιλώντας στο Deadline, εκπρόσωπος του Renner δήλωσε ότι ο ηθοποιός είχε ένα ατύχημα την Κυριακή, ενώ καθάριζε χιόνι στο ράντσο του στη Σιέρα Νεβάδα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο. Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του και του παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Το ατύχημα του Jeremy Renner έρχεται πριν τη 2η σεζόν της σειρά Mayor of Kingstown, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 15 Ιανουαρίου. Είναι μια παραγωγή της MTV Entertainment Studios και της 101 Studios και ρόλο εκτελεστικού παραγωγού έχουν οι Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari και Michael Friedman.

Από πλευράς μας, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*