Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο ράφι η ταινία Star Wars του Kevin Feige

*
Η ταινία Star Wars που ετοίμαζε για λογαριασμό της Lucasfilm ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige δε βρίσκεται πλέον σε διαδικασία ανάπτυξης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η ταινία Rogue Squadron της Patty Jenkins. Το 2022, ο Michael Waldron, σεναριογράφος του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, είχε δηλώσει πως ετοιμάζει την πλοκή για το Star Wars του Feige, όμως ελάχιστα είδαν το φως της δημοσιότητας από τότε.

Όσο για το Rogue Squadron, τον Δεκέμβριο η Jenkins δήλωνε: “Η Lucasfilm έκανε μια νέα συμφωνία μαζί μου. Στην πραγματικότητα, παραμένω σε αυτή και το project βρίσκεται από τότε σε ενεργή ανάπτυξη. Δεν γνωρίζω αν θα ολοκληρωθεί. Ποτέ δεν ξέρουμε μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη, όμως κοιτάζω μπροστά και βλέπω τις προοπτικές του".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*