Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Strange Way of Life: Trailer για τη νέα ταινία του Pedro Almodóvar, με τους Pedro Pascal και Ethan Hawke

Η επόμενη ταινία του Pedro Almodóvar είναι ένα queer western με πρωταγωνιστές τους Pedro Pascal και Ethan Hawke. Αν η πρώτη παραγωγή που σας ήρθε στο μυαλό είναι το Brokeback Mountain, δεν κάνετε λάθος.

Σύμφωνα με την περιγραφή της πλοκής, ο Silva ταξιδεύει μια ολόκληρη έρημο με το άλογό του, για να συναντήσει τον παλιό του φίλο Jake (που είναι σερίφης) ύστερα από 25 χρόνια. Αφού γιορτάσουν την επανένωσή τους, ο Silva εκμυστηρεύεται στον Jake πως ο λόγος της επίσκεψής του δεν ήταν μια απλή νοσταλγία. Μαζί με τους Pascal και Hawke θα εμφανίζονται και οι José Condessa, Jason Fernández, Sara Sálamo, Erenice Lohan, Pedro Casablanc, George Steane και Manu Ríos.


Το Strange Way of Life, που είναι και η δεύτερη αγγλόφωνη ταινία του Almodóvar, θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ των Καννών και ύστερα στους κινηματογράφους, στις 26 Μαΐου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*