Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stranger Things: Η Linda Hamilton προστέθηκε στο cast της πέμπτης σεζόν

*
Μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις του Netflix Tudum event ήταν η προσθήκη της ηθοποιού Linda Hamilton στο cast της πέμπτης σεζόν της σειράς Stranger Things.

Η Hamilton έγινε ευρύτερα γνωστή από τον ρόλο της Sarah Connor στις ταινίες Terminator. Ακόμα, ήταν υποψήφια για δύο Golden Globe Awards και ένα Emmy Award όταν υποδύθηκε την Catherine Chandler στην τηλεοπτική σειρά Beauty and the Beast. Ακόμα, είχε συμμετοχή στα Children of the Corn, King Kong Lives και Chuck.


Τα γεγότα του Stranger Things τοποθετούνται στη δεκαετία του 1980, στη φανταστική πόλη Hawkins της Indiana. Όταν ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται, οι κατοικοι της μικρής πόλης αποκαλύπτουν ένα μυστήριο που περιλαμβάνει κρυφά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα παράξενο κορίτσι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*