Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Stranger Things: Θεατρική παράσταση - prequel θα περιέχει στοιχεία για το φινάλε της σειράς (trailer)

*
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της θεατρικής παράστασης που θα λειτουργήσει ως prequel της σειράς Stranger Things. Το Stranger Things: The First Shadow θα κάνει πρεμιέρα στο Phoenix Theater, στο West End του Λονδίνου, στα τέλη του 2023. Μάλιστα, όπως επιβεβαίωσε το Netflix, θα περιέχει στοιχεία για τον 5ο και τελευταίο κύκλο της σειράς.

Η παράσταση θα διαδραματίζεται στο Hawkins του 1959, με τους κατά πολύ νεότερους Jim Hopper, Bob Newby και Joyce Maldonado (Byers). Ένας νέος μαθητής ονόματι Henry Creel μετακομίζει στην πόλη, όμως η οικογένειά του θα αντιληφθεί πολύ γρήγορα το πόσο δύσκολο είναι να κάνει μια “καινούργια αρχή”.

Σκηνοθέτες της παραγωγής είναι οι Stephen Daldry και Justin Martin, με την Kate Trefry στο σενάριο, που θα βασίζεται στον κόσμο και τη μυθολογία της ομώνυμης σειράς του Netflix. Παραγωγοί είναι οι Netflix, Sonia Friedman Productions και 21 Laps, ενώ η δημιουργική ομάδα αποτελείται από τους Miriam Buather (set design), Brigitte Reiffenstuel (costume design), Jon Clark (lighting design), Paul Arditti (sound design), Jamie Harrison και Chris Fisher (illusions design), 59 Productions (video design), Coral Messam (movement direction), Campbell Young Associates (make-up design), Gary Beestone (technical director).
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*