Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Street Fighter: Οι Danny και Michael Philippou αναμένεται να σκηνοθετήσουν την ταινία της Legendary Entertainment

*
H Legendary Entertainment απόκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα για τις μελλοντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές που βασίζονται στο Street Fighter και ήδη ετοιμάζει την πρώτη ταινία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, οι ελληνικής καταγωγής Danny και Michael Philippou, που ζούνε στην Αυστραλία, βρίσκονται σε τελικό στάδιο συζητήσεων για να σκηνοθετήσουν την ταινία. Επιπλέον, η Legendary φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με μια σειρά από σεναριογράφους.

Ο Danny και ο Michael Fhilippou έγιναν ευρέως γνωστοί μέσω του καναλιού τους στο YouTube, RackaRacka, όπου αναρτούν κωμικά, τρομακτικά videos. Η πιο πρόσφατη ταινία τους, με τίτλο Talk to Me έλαβε καλέ κριτικές και το δίκτυο A24 έσπευσε να αποκτήσει τα δικαιωματα για την προβολή της στις Η.Π.Α.


Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ίσως θυμούνται την ταινία Street Fighter του 1994, με πρωταγωνιστές τους Jean-Claude Van Damme, Raul Julia και Ming-Na Wen.

Επόμενη σημαντική ημερομηνία για το franchise είναι η 2 Ιουνίου 2023, όταν θα κυκλοφορήσει το Street Fighter 6, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*