Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Street Fighter: Στη Legendary Entertainment τα δικαιώματα για μελλοντικές ταινίες και σειρές

*
Η Legendary Entertainment απόκτησε τα δικαιώματα για μελλοντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές μεταφορές της σειράς Street Fighter. Όπως δημοσιεύει το The Hollywood Reporter, η εταιρεία παραγωγής των Dune και Godzilla vs. Kong θα συνεργαστεί στενά με την Capcom σε οποιοδήποτε μελλοντικό project. Η θρυλική σειρά παιχνιδιών beat ‘em up διανύει το 36 έκτος της στην αγορά και ως τα τέλη Δεκεμβρίου είχαν πουληθεί πάνω από 49 εκ. αντίτυπα video games.

To 1994 κυκλοφόρησε η ταινία Street Fighter με τον Jean-Claude Van Damme στον ρόλο του Guile, τον Raúl Juliá ως General M. Bison και την Kylie Minogue ως Cammy. Το 2009 ακολούθησε το Street Fighter: The Legend of Chun-Li, με την Kristin Kreuk στον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Σας υπενθυμίζουμε ότι, στις 6 Ιουνίου θα λανσαριστεί το Street Fighter 6, για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*