Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Strictly Confidential: Η Liz Hurley πρωταγωνιστεί σε "καυτή" σκηνή στην ταινία που σκηνοθετεί ο γιός της (trailer)

Για πολλούς και διάφορους λόγους, τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των σινεφίλ- και όχι μόνο- το trailer της ταινίας Strictly Confidential, όπου πρωταγωνιστεί το μοντέλο και ηθοποιός Liz Hurley και σκηνοθετεί ό γιός της, Damian.

Σύμφωνα με τη σύνοψη που δημοσίευσε η Lionsgate Films, "Η Elizabeth Hurley και η Georgia Lock πρωταγωνιστούν σε ένα αισθησιακό θρίλερ με μια διαβολική ανατροπή. Στην επέτειο του θανάτου της Rebecca (Lauren McQueen), η Mia (Lock) επιστρέφει στον παράδεισο της Καραϊβικής όπου μαζί με την καλύτερή της φίλη μοιράστηκαν τις τελευταίες της μέρες. Καθώς η Mia ξεκινά να ξετυλίξει τα μυστηριώδη γεγονότα του θανάτου της, τα παλιά πάθη αναδύονται, νέα μυστικά αποκαλύπτονται και η Mia παρασύρεται σε έναν σαγηνευτικό κόσμο με σεξ, προδοσία και φόνους".


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι: Freddie Thorp και Genevieve Gaunt.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Απριλίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*