Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Camp: Αχώριστες φίλες σμίγουν ξανά σε καλοκαιρινό θέρετρο (trailer)

H Roadside Attractions κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Summer Camp. Πρόκειται για μια κωμωδία όπου πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με χρυστή σφαίρα, Diane Keaton, Kathy Bates και Alfre Woodard οι οποίες υποδύονται τρεις κολλητές που σμίγουν ξανά σε ένα καλοκαιρινό θέρετρο. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Μαΐου 2024.

"Το σενάριο αφηγείται την ιστορία της Nora (Keaton), Ginny (Bates) και της Mary (Woodard), οι οποίες είναι κολλητές από τότε που συναντήθηκαν σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση. Καθώς περνούν τα χρόνια, βλέπονταν όλο και λιγότερο, οπότε όταν δίνεται η ευκαιρία να ξανασμίξουν όλες την εκμεταλλεύονται, άλλοτε με δυσαρέσκεια και άλλοτε με ενθουσιασμό. Η ζωή τους μπορεί να μην είναι εκεί που φανταζόντουσαν, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο - η Nora, η Ginny, και η Mary χρειάζονται η μία την άλλη και η καλοκαιρινή κατασκήνωση τους θυμίζει το γιατί".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*