Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Summer Game Fest: Troy Baker και Ashley Johnson στη σειρά The Last of Us του HBO

*
Ο Troy Baker και η Ashley Johnson που υποδύθηκαν τον Joel και την Ellie στα δύο The Last of Us games θα εμφανιστούν και στη σειρά του HBO. Γνωρίζουμε ήδη πως στην τηλεοπτική σειρά, τους ρόλους του Joel και της Ellie έχουν ο Pedro Pascal (The Mandalorian, Game of Thrones) και η Bella Ramsay (His Dark Materials, Game of Thrones) αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει πως οι Baker και Johnson θα υποδυθούν άλλους χαρακτήρες που για την ώρα δε γίνονται γνωστοί.

Άλλοι ηθοποιοί που γνωρίζουμε πως θα συμμετέχουν στη σειρά είναι οι Gabriel Luna, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Storm Reid, Graham Greene, Elaine Miles και Rutina Wesley.




Πέρα από την προσθήκη των δύο ηθοποιών στο καστ της παραγωγής, μια νέα εικόνα από σκηνή μέσα σε μουσείο έκανε την εμφάνισή της, θυμίζοντας έντονα την αντίστοιχη σκηνή της ιστορίας στο πρώτο παιχνίδι The Last of Us. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2013 για τοPlayStation 3 και το 2020 λανσαρίστηκε το sequel The Last of Us: Part II για το PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*