Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγκινητικό μήνυμα του Vin Diesel, εννέα χρόνια μετά τον θάνατο του Paul Walker

*
Ο Vin Diesel αποτίει φόρο τιμής στον Paul Walker, με αφορμή την ένατη επέτειο από τον θάνατό του, αναρτώντας εικόνα των δύο τους από το Fast & Furious. Μετά το "χαλαρό" ξεκίνημα το 2001, το Fast & Furious έχει γίνει πλέον ένα από τα μεγαλύτερα franchise ταινιών δράσης όλων των εποχών. Ο Dominic Toretto που υποδύεται ο Diesel και ο Brian O'Conner που υποδυόταν ο Walker βρέθηκαν σε αντίθετες πλευρές του νόμου στις πρώτες ταινίες, αλλά γρήγορα ένωσαν τις δυνάμεις τους, φτάνοντας τελικά να συνεργαστούν με μια ομάδα ταλαντούχων οδηγών για να εξοντώσουν διεθνείς εγκληματίες. Όμως, στο μέσον των γυρισμάτων για το Furious 7 το 2013, ο Walker βρήκε τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Εννέα χρόνια...σε αγαπώ και μου λείπεις, αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία την οποία ανάρτησε ο Vin Diesel στο Instagram.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*