Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συλλέκτης έχει στην κατοχή του πάνω από 1.500 κόπιες της ταινίας Τιτανικός σε VHS

*
Fan της ταινίας Τιτανικός του James Cameron έχει στην κατοχή του 1.560 κόπιες του φιλμ σε VHS και οι φιλοδοξίες του δεν σταματάνε εδώ. Συστήνεται ως JD και titanicfan97 στο TikTok και μίλησε για τη συλλογή τους στο Variety, αποκαλύπτοντας ότι έχει λάβει από αγνώστους διάφορα αναμνηστικά, όπως ένα πλεκτό με τον Jack Dawson τον οποίο υποδύεται ο Leonardo DiCaprio αλλά και να κομμάτι από καρέκλα που ήταν τοποθετημένη στο κατάστρωμα.

«Το 2012, αγόρασα μερικά αντίτυπα. Το κατάστημα τα είχε τοποθετημένα στο επάνω ράφι, οπότε φαίνονταν υπέροχα. Και λέω, ξέρω ότι κανείς δεν πρόκειται να τα αγοράσει ποτέ. Ήταν εξαιρετικά φθηνά, οπότε πήραμε ένα κουτί και το γεμίσαμε και αρχίσαμε σιγά σιγά να το μαζεύουμε για μερικά χρόνια. Είχαμε περίπου 100 πριν ξεκινήσω να φτιάχνω το TikTok, οπότε ήταν πέρυσι όταν όταν πήγαμε από τα 100 έως τα 1.560 περίπου. Ξέφυγε από μόνο του. Δεν είχα κανέναν έλεγχο", είπε ο DJ.


Πρόσθεσε ότι επόμενος στόχος του είναι οι 1.997 κόπιες που ταιριάζουν με την ημερομηνία κυκλοφορίας του φιλμ, όμως ελπίζει να φτάσει κάποια στιγμή το 1 εκατομμύριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*