Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζει να ονειρεύεται τον ρόλο του Marcus Fenix ο Dave Bautista

*
Δεν είναι κρυφό ότι διακαή πόθο του Dave Bautista αποτελεί η συμμετοχή του στην ταινία Gears of War του Netflix και μάλιστα στον ρόλο του Marcus Fenix. Παρόλα αυτά, ο ηθοποίος παραμένει με το ίδιο "παράπονο", ότι δηλαδή οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής πλατφόρμας δεν έχουν ζητήσει τη συμμετοχή του. Παρόλα αυτά παραμένει αισιόδοξος ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

"Ελπίζω να το κάνουν", είπε ο Bautista σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety. "Είναι κάτι που επιζητώ εδώ και χρόνια και νιώθω ότι θα μπορούσα να προσφέρω όλο μου το είναι στον Marcus Fenix. Θα το έκανα πραγματικά. Νομίζω ότι θα το έκανα και είναι κάτι δίκαιο. Αισθάνομαι σίγουρος γι' αυτό, οπότε ελπίζω να γίνει. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση με διαφορετικό τρόπο».


Κοντεύει να κλείσει μια πενταετία από τη στιγμή που ο πρώην αστέρας του WWE δήλωσε δημόσια την επιθυμία του να υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*