Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνεχίζονται τα teasers για τον επόμενο Black Panther (trailer)

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας Black Panther: Wakanda Forever και η Marvel Studios κυκλοφόρησε ένα νέο teaser. Σε αυτό συνεχίζονται οι υπαινιγμοί για την ταυτότητα του νέου Black Panther. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Queen Ramonda που έρχεται αντιμέτωπή με τις προθέσεις των υπόλοιπων ηγετών του κόσμου, που θέλουν να εκμεταλλευτούν την εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί στη Wakanda, τώρα που έχασε τον προστάτη της.

Επιστρέφουν στους ρόλους τους οι: Lupita Nyong’o ως Nakia, Danai Gurira ως Okoye, Angela Bassett ως Ramonda, Martin Freeman ως Everett K. Ross, Letitia Wright ως Shuri, Winston Duke ως M’Baku και Florence Kasumba ως Ayo. Στο πλευρό τους οι νεοφερμένοι Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) ως Namor, Michaela Coel (I May Destroy You) ως Aneka, Mabel Cadena ως Namora και Alex Livinalli as Attuma.


Σκηνοθέτης της ταινίας που θα ξεκινήσει να προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νομεβρίου 2022, είναι ο Ryan Coogler, που έχει γράψει και το σενάριο, σε συνεργασία με τον Robert Cole.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*