Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα η πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς The Spiderwick Chronicles (trailer)

Το Roku Channel δημοσίευσε το επίσημο trailer της σειράς The Spiderwick Chronicles, που αποτελεί την τηλεοπτική διασκευή των ομώνυμων βιβλίων των Tony DiTerlizzi και Holly Black. Η παραγωγή ήταν αρχικά προορισμένη για το Disney+, όπως απορρίφθηκε από τη συνδρομητική υπηρεσία και έτσι πήρε τον δρόμο για το Roku Channel, όπου θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου.

"Το σενάριο ακολουθεί την οικογένεια Grace – τα δίδυμα αδέρφια Jared και Simon, την αδερφή τους, Mallory και η μητέρα τους, Helen – καθώς μετακομίζουν στο ερειπωμένο πατρογονικό τους σπίτι. Αρχίζουν να ξετυλίγουν ένα σκοτεινό μυστήριο για έναν μακρινό θείο τους, που κάποτε ανακάλυψε τον μυστικό και μερικές φορές επικίνδυνο κόσμο των νεράιδων".


Πρωταγωνιστούν οι: Lyon Daniels ως Jared Grace, Noah Cottrell ως Simon Grace, Mychala Lee ως Mallory Grace, Momona Tamada ως Emiko, Alyvia Alyn Lind ως Calliope, Joy Bryant ως Helen Grace και Christian Slater στον ρόλο του ogre Mulgarath.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*