Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομα τα πρώτα πλάνα από τη σειρά Cyberpunk: Edgerunners του Netflix

*
Η Netflix σκοπεύει να δείξει σύντομα αρκετό υλικό από την επερχόμενη σειρά anime με τίτλο Cyberpunk: Edgerunners. Αυτό θα γίνει κατά την διάρκεια της Geeked Week 2022 που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου 2022.

Το Cyberpunk: Edgerunners ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2020, πριν από το προβληματικό λανσάρισμα του Cyberpunk 2077. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια και εχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την CD Projekt Red και το ιαπωνικό στούντιο animation Trigger, το οποίο έχει εργαστεί στα Little Witch Academia και Kill la Kill.


Την στιγμή της ανακοίνωσης, η CDPR δήλωσε πως η σειρά θα ακολουθεί ένα παιδί του δρόμου, που θα προσπαθεί να επιβιώσει σε μια πόλη του μέλλοντος, η κοινωνία της οποίας έχει εμμονή με την τεχνολογία και την παραμετροποίηση του σώματος. Το παιδί επιλέγει να γίνει edgerunner, αλλιώς γνωστός και ως cyberpunk.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Cyberpunk: Edgerunners, το Netflix θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες στις 8 Ιουνίου. Η συγκεκριμένη σειρά δεν θα είναι η μόνη με έμπνευση από video games, καθώς την ίδια εβδομάδα θα αποκαλυφθούν και λεπτομέρειες για την σειρά Resident Evil και την δεύτερη σεζόν του Cuphead. Επιπλέον θα προβληθούν και κάποια video games, αφού η εταιρεία προσπαθεί να εισέλθει στην βιομηχανία με διάφορους τρόπους.

Στην Geeked Week θα υπάρχουν φυσικά πολύ περισσότερα trailer από σειρές όπως τα The Sandman, Umbrella Academy, Stranger Things, Alice in Borderland, Locke & Key, Shadow and Bone, The Gray Man, The Sea Beast, Spiderhead, First Kill, The School for Good and Evil, The Dragon Prince, Wendell and Wild, Manifest και Day Shift.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*