Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα εμβληματικά καράβια του One Piece ζωντανεύουν στην επερχόμενη live-action σειρά του Netflix (video)

Το Netflix δημοσίευσε ένα video με στιγμιότυπα από την προετοιμασία της παραγωγής της live-action σειράς που θα βασίζεται στο manga One Piece. Μέσα από το υλικό που αποκάλυψε βλέπουμε τα εντυπωσιακά σκηνικά στα οποία θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα, καθώς αποτελούνται από μεγάλων διαστάσεων καράβια – ρέπλικές όσων εμφανίζονται στο manga και στο anime του franchise.

Στο One Piece ο πειρατής Monkey D. Luffy αποφασίζει να διασχίσει έναν Ωκεανό μέσω του επικινδύνου Grand Line στην αναζήτηση ενός θρυλικού θησαυρού. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να δημιουργήσει μια ικανή ομάδα πειρατών που θα τον συντροφεύσουν σε αυτήν την επική περιπέτεια.


Στη σειρά One Piece του Netflix θα εμφανίζονται οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar, Peter Gadiot, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward, Mckinley Belcher III, Vincent Regan, Alexander Maniatis, Steven Ward, Craig Fairbrass, Langley Kirkwood, Celeste Loots και Chioma Umeala. Executive producers του show είναι οι Eiichiro Oda, Marty Adelstein, Becky Clements, Matt Owens και Steven Maeda.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κάνει πρεμιέρα η πρώτη σεζόν της σειράς, ούτε το πόσα επεισόδια θα περιέχει. Γνωρίζουμε παρόλα αυτά πως το πιλοτικό επεισόδιο θα ονομάζεται Romance Dawn και ότι ο σκηνοθέτης του είναι ο Marc Jobst.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*