Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tα Mega Minions κλέβουν την παράσταση στο trailer του Despicable Me 4

Ένα ολοκαίνουργιο trailer του Despicable Me 4 είναι με κάθε επισημότητα εδώ και δείχνει την άφιξη μιας ομάδας «Mega Minions» για να βοηθήσουν τον Gru και την οικογένειά του να σωθούν από βέβαιη καταστροφή.

Το νέο trailer δείχνει τη δημιουργία μιας ομάδας «σούπερ» Minions, που έχουν ως αποστολή να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση του Maxime Le Mal (Will Ferrell). Η νέα ομάδα των Minions διαθέτει ειδικές ικανότητες όπως τεράστια δύναμη, μάτια που εξαπολύουν ακτίνες λέιζερ και πολλά άλλα.


Στο τέταρτο μέρος της ταινίας επιστρέφουν οι ηθοποιοί Steve Carell ως Gru, Miranda Cosgrove ως Margo, Kristen Wiig ως Lucy, Dana Gaier ως Edith, Madison Polan ως Agnes, Steve Coogan ως Silas Ramsbottom και Pierre Coffin ως Minions. Στο blockbuster franchise συμμετέχουν επίσης οι Sofia Vergara, Joey King, Stephen Colbert και Chloe Fineman. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Chris Meledandri και ο Brett Hoffman.

Το Despicable Me 4 σκηνοθετείται από τους Chris Renaud και Patrick Delage σε σενάριο που έγραψαν ο δημιουργός του The White Lotus Mike White και ο Ken Daurio.

«Στην πρώτη ταινία Despicable Me μετά από διάλειμμα επτά χρόνων, ο Gru, ο αγαπημένος υπερκακός που έγινε πράκτορας της Anti-Villain League, επιστρέφει για μια συναρπαστική, τολμηρή νέα εποχή χάους με τα Minions στο Despicable Me 4 της Illumination», αναφέρει η σύνοψη. «Η ταινία ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο με τον Gru και τη Lucy και τα κορίτσια τους να υποδέχονται ένα νέο μέλος στην οικογένεια Gru, τον Gru Jr. που έχει σκοπό να βασανίζει τον μπαμπά του. Ο Gru έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα νέμεση, τον Maxime Le Mal, και τη μοιραία φιλενάδα του Valentina (Vergara), και η οικογένεια αναγκάζεται να τραπεί σε φυγή».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*