Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα νέα συναισθήματα παρουσιάζει το τελικό trailer του Inside Out 2

Η Pixar αποκάλυψε ένα νέο trailer για το Inside Out 2 που παρουσιάζει νέα συναισθήματα να εισέρχονται στο κέντρο ελέγχου, τη στιγμή που η Riley μπαίνει στην εφηβεία.

“Στο sequel της βραβευμένης με Oscar ταινίας του 2015, Inside Out, οι Joy, Sadness, Anger, Fear και Disgust- που εδώ και καιρό διαχειρίζονται με επιτυχία το κέντρο ελέγχου- δεν γνωρίζουν πως θα πρέπει να αισθανθούν όταν κάνουν την εμφάνισή τους οι Anxiety, Envy, Ennui και Embarrassment”, αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.


Στο voice cast του Inside Out 2 μετέχουν οι: Amy Poehler ως Joy, Phyllis Smith ως Sadness, Lewis Black ως Anger, Tony Hale ως Fear, Liza Lapira ως Disgust, Maya Hawke ως Anxiety, Ayo Edebiri ως Envy, Adèle Exarchopoulos ως Ennui, Paul Walter Hauser ως Embarrassment, Kensington Tallman ως Riley Andersen, Diane Lane ως Mrs. Andersen, Kyle MacLachlan ως Mr. Anderson, Lilimar ως Valentina “Val” Ortiz, Paula Pell ως Mom’s Anger, Sumayyah Nuriddin-Green ως Bree, Grace Lu ως Grace, Yvette Nicole Brown ως Coach Roberts, John Ratzenberger ως Fritz, June Squibb ως Nostalgia και Ron Fuches ως Bloofy.

Το Inside Out 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*