Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα posters των χαρακτήρων του The Strangers: Chapter One μάς βάζουν σε κλίμα τρόμου

*
Η Lionsgate έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες αφίσες χαρακτήρων για το “The Strangers: Chapter One”, το πρώτο μέρος της επερχόμενης τριλογίας που επανεκκινεί τη σειρά ταινιών ψυχολογικού τρόμου.

The Strangers: Chapter 1


Βασισμένο στο αρχικό cult horror franchise του 2008, το έργο έχει ως πρωταγωνίστρια την Petsch, η οποία διασχίζει τη χώρα μαζί με τον επί χρόνια φίλο της (Gutierrez) για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στον βορειοδυτικό Ειρηνικό. Όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει στο Venus του Oregon, αναγκάζονται να περάσουν τη νύχτα σε ένα απομονωμένο Airbnb, όπου τρομοκρατούνται από το σούρουπο μέχρι το ξημέρωμα από τρεις μασκοφόρους αγνώστους.

The Strangers: Chapter 1

Οι αφίσες παρουσιάζουν τους τρεις νέους μασκοφόρους ψυχοπαθείς δολοφόνους του franchise, Dollface, Scarecrow και Pin-up Girl, οι οποίοι πρόκειται να τρομοκρατήσουν τους θεατές φέτος. Το Κεφάλαιο 1 έχει προγραμματιστεί για τους κινηματογράφους στις το Μάιο του 2024. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν δύο ακόμη συνέχειες στα τέλη του ίδιου έτους.

Το επερχόμενο θρίλερ τρόμου σκηνοθετεί ο Renny Harlin σε σενάριο των Alan R. Cohen και Alan Freedland, βασισμένο στην ιστορία του αρχικού δημιουργού του franchise Bryan Bertino. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Madelaine Petsch (Riverdale), Froy Gutierrez (Hocus Pocus 2), Gabriel Basso (The Night Agent) και Ema Horvath (What Lies Below). Παραγωγοί είναι οι Courtney Solomon, Mark Canton, Christopher Milburn, Gary Raskin, Alastair Burlingham και Charlie Dombek.

The Strangers: Chapter 1 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*