Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία live action βασισμένη στο My Hero Academia ετοιμάζει το Netflix

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το Netflix ήρθε σε συμφωνία για την παραγωγή και διανομή της μεταφοράς του manga και anime, My Hero Academia σε ταινία live action. Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Legendary Entertainment. Ο Shinsuke Sato θα έχει ρόλο σκηνοθέτη αλλά και εκτελεστικού παραγωγού. Το σενάριο γράφει ο Joby Harold. Ο τελευταίος είχε επίσης γράψει το σενάριο και σκηνοθετήσει το Awake, όπου πρωταγωνιστούν οι Hayden Christensen και Jessica Alba. Επιπλέον είναι ο σεναριογφράφος των ταινιών King Arthur: Legend of of the Sword, Army of the Dead και Transformers: Rise of the Beasts.

Το My Hero Academia τοποθετείται σε έναν κοσμο όπου η πλειοψηφία των κατοίκων της Γης έχει γεννηθεί με Quirks, δηλαδή υπερδυνάμεις παρόμοιες με εκείνες των X-Men.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*