Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταινία live action One Punch Man ετοιμάζει η Sony

*
Ως τώρα γνωρίσαμε το One Punch Man, ως σειρά manga, anime και video game. Το επόμενο βήμα για το franchise είναι η παραγωγή μίας ταινίας live-action και την μεταφορά έχει αναλάβει η Sony.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Justin Lin (Fast & Furious). Το σενάριο θα γράψουν οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner (Venom, Jumanji: The Next Level), ενώ ο Avi σε συνεργασία με τον γιό του, Ari Arad και τον Lin θα βρίσκονται και στην ομάδα της παραγωγής. Προσδοκία όλων είναι η δημιουργία της ταινίας να ξεκινήσει ως το τέλος του έτους, κάτι που σημαίνει πως η πρεμιέρα δεν θα πραγματοποιηθεί σύντομα.


Το όλο franchise περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες του Saitama. Αυτός είναι τόσο δυνατός που μπορεί να νικήσει τους πάντες με μία μπουνιά. Σύντομα όμως διαπιστώνει πως δεν μπορεί να βρει ικανοποίηση, μιας και μπορεί να νικήσει τους πάντες με μεγάλη ευκολία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*