Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ταξίδι στο παρελθόν θα κάνει η παρέα του Riverdale στην έβδομη σεζόν της σειράς (trailer)

Το CW δημοσίευσε το trailer για την έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς Riverdale. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου. Ο Archie και η παρέα του θα κάνουν ένα ταξίδι στη δεκαετία του '50 όπου οι καταστάσεις είναι πιο παράξενες, πιο άγριες και πιο μπερδεμένες για τους πρωταγωνιστές. Ως ο μόνος που θυμάται τι πραγματικά συνέβη, ο Jughead θα προσπαθήσει να πείσει τον Archie, τη Betty και τους άλλους ότι έρχουν έρθει από το μέλλον και πρέπει να βρουν τρόπο να επιστρεψουν στην εποχή τους.

Πρωταγωνιστούν οι KJ Apa ως Archie Andrews, Lili Reinhart ως Betty Cooper, Camila Mendes ως Veronica Lodge, Cole Sprouse ως Jughead Jones, Madelaine Petsch ως Cheryl Blossom, Vanessa Morgan ως Toni Topaz, Casey Cott ως Kevin Keller, Charles Melton ως Reggie Mantle και Drew Ray Tanner ως Fangs Fogarty.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*