Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Taylor Swift: Ρεκόρ στο box office με την ταινία για την πιο πρόσφατη περιοδεία της (trailer)

Το 2022, η πιο πρόσφατη περιοδεία της Taylor Swift σημείωσε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων και το 2023, η ταινία της περιοδείας απολαμβάνει τη δική της επιτυχία. Η κινηματογραφική παραγωγή Taylor Swift: The Eras Tour είναι αφιερωμένη στην περιοδεία που είναι σε εξέλιξη από τις 17 Μαρτίου 2023 και που τον Μάιο του 2024 αναμένεται να περάσει και από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την αμερικανική αλυσίδα κινηματογράφων AMC Theaters, η προπώληση των εισιτηρίων για μια προβολή της ταινίας έσπασε ρεκόρ μέσα σε μόλις τρεις ώρες. Τόσο χρειάστηκε για να αποφέρει έσοδα ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων, τοποθετώντας τη διάσημη τραγουδίστρια σε περίοπτη θέση στο box office.


Για την ώρα, η προβολή του Taylor Swift: The Eras Tour είναι προγραμματισμένη μόνο για κινηματογράφους των Η.Π.Α., στις 13 Οκτωβρίου 2023

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*