Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για πιθανή συνεργασία ανάμεσα σε Studio Ghibli και Lucasfilm

*
Δεν αποκλείεται το Studio Ghibli να ετοιμάζει μια συνεργασία- έκπληξη με τη Lucasfilm. Ο επίσημος λογαριασμός του studio στο Twitter ανάρτησε ένα- δίχως ήχο- video διάρκειας 15 δευτερολέπτων, όπου εμφανίζονται τα λογότυπα των δύο εταιρειών. Κάποιοι υπέθεσαν πως πρόκειται για ανακοίνωση που αφορά τη δεύτερη σεζόν του Star Wars: Visions, μιας σειράς ανθολογίας κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε για το Disney Plus και αποτελείται από εννέα ταινίες anime μικρού μήκους, η δημιουργία των οποίων είχε ανατεθεί σε επτά ιαπωνικά studios κινουμένων σχεδίων.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς Visions ανακοινώθηκε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration τον Μάιο του 2022 και θα περιλαμβάνει ταινίες μικρού μήκους από studios από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Χιλή, η Νότια Αφρική, η Νότια Κορέα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιαπωνία. Η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί εντός του 2023.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*