Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για τη σειρά 1923, prequel του Yellowstone

*
To Paramount+ δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για το 1923, το prequel της σειράς Yellostone, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Harrison Ford και η Helen Mirren. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πρεμιέρας για την πέμπτη σεζόν της σειράς.

"Η βία στοίχειωνε πάντοτε αυτή την οικογένεια. Μας ακολούθησε από τη Σκωτία και του Δουβλίνο. Και μας ακολούθησε ως εδώ. Και όπου δεν ακολουθεί την κυνηγάμε. Την αναζητάμε", αναφέρει η περιγραφή.


Το 1923 θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Δεκεμβρίου 2022. Τα γεγονότα του διαδραματίζονται έναν αιώνα πριν την εποχή που ο John Dutton III (Kevin Costner) έχει την ευθύνη του θρυλικού Yellowstone Dutton Ranch στη Montana. Ο Ford υποδύεται τον Jacob Dutton και η Mirren τη σύζυγό του, Cara.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*