Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για τη σειρά Wednesday του Netflix, το νέο spinoff του Addams Family

Το Netflix αποκάλυψε το teaser trailer της σειράς Wednesday του Tim Burton με την Jenna Ortega στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά – spinoff του Addams Family θα ακολουθήσει τη Wednesday καθώς μεταφέρεται από σχολείο σε σχολείο λόγω κάκιστης συμπεριφοράς με περιστατικά που εμπεριέχουν πολύ αίμα. Τη μητέρα της, Morticia, υποδύεται η Catherine Zeta-Jones (Red 2) και στον ρόλο του πατέρα της, Gomez, είναι ο Luis Guzmán (Shameless).

Στην παραγωγή θα εμφανίζονται και οι Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, Percy Hynes White, Gwendoline Christie, Victor Dorobantu, Christina Ricci, Isaac Ordonez, George Burcea, Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross, Johnna Dias Watson και Murray McArthur. Η Christina Ricci υποδύθηκε τον ρόλο της Wednesday Addams στην ταινία The Addams Family του Barry Sonnenfeld το 1991, αλλά και στο sequel του 1993.


Το Wednesday θα είναι διαθέσιμο για streaming από το Netflix μέσα στο φθινόπωρο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*