Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το sequel της ταινίας A Christmas Story του 1983, με την επιστροφή του Peter Bilingsley

Το HBO Max κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας A Christmas Story Christmas, που θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 17 Νοεμβρίου 2022. Σκηνοθέτης της νέας χριστουγεννιάτικης κωμωδίας είναι ο Clay Kaytis (The Christmas Chronicles) και σεναριογράφος ο Nick Schenk (Gran Torino, The Judge).

Πρόκειται για το πραγματικό sequel της κλασικής ταινίας A Christmas Story, που έκανε πρεμιέρα το 1983. Ο Peter Billingsley (Spider-Man: Far From Home, Four Christmases) επιστρέφει στον ρόλο του Ralphie Parker που, ως ενήλικας, επιστρέφει στο σπίτι που έζησε την παιδική του ηλικία, ώστε να χαρίσει στα παιδιά του μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Μαζί του θα εμφανίζονται οι Julie Hagerty, Ian Patrella, Scott Schwartz, R. D. Robb, Zack Ward, Erinn Hayes, River Drosche και Julianna Layne. Producers είναι οι Peter Billingsley και Vince Vaughn.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*