Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Pokémon TV app

*
Το Pokémon TV, η εφαρμογή και ιστοσελίδα που επιτρέπει τη δωρεάν παρακολούθηση των επεισοδίων του Pokémon anime βαδίζει προς το τέλος της ζωής του. Εδώ και πολλά χρόνια, οι Pokéfans είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις περιπέτειες του Ash Ketchum και πολλά άλλα, δίχως την απαίτηση να έχουν συνδρομή σε κάποια πλατφόρμα streaming. Όμως το Pokémon TV app δεν είναι πλέον διαθέσιμο για download και η υπηρεσία θα "ρίξει μαύρο" στις 28 Μαρτίου. Από την ημέρα εκείνη, όποιος θέλει να παρακολουθήσει με τη σειρά το Pokémon anime θα πρέπει να έχει συνδρομή σε περισσότερες από μία υπηρεσίες.

Η πρώτη σεζόν του Pokémon anime είναι μια αποκλειστικότητα του Netflix. Οι σεζόν 2 έως 22 υπάρχουν μόνο στον κατάλογο του Prime Video και στη συνέχεια, επιστροφή στο Netflix για τις σεζόν 23 έως 25. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*