Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής: Το Best Buy σταματάει την πώληση Blu-ray και DVD

*
Η εποχή των Blu-ray και DVD φαίνεται πως φτάνει στη δύση της, αφού και το Best Buy αποφάσισε να σταματήσει την πώλησή τους. Η αλυσίδα έκανε γνωστή την πρόθεσή της να σταματήσει την πώληση physical media μέσα στο 2024, κάτι που σίγουρα θεωρείται φυσιολογική εξέλιξη ειδικά για την αγορά των ταινιών και των σειρών που πλέον έχει μεταφερθεί σε υπηρεσίες ροής (streaming).

Η πληροφορία για αυτήν την εξέλιξη άρχισε να εμφανίζεται από τον περσινό Οκτώβριο, κυρίως γιατί οι επικεφαλής της αλυσίδας είχαν ήδη «φωτογραφίσει» το πως θα κινηθούν, αναφέροντας και το πως έχει αλλάξει ο κόσμος στο να βλέπει ταινίες και σειρές σε σχέση με το παρελθόν.


Ήδη πάντως κάποια καταστήματα Best Buy είτε έχουν αφαιρέσει πλήρως τον τομέα των ταινιών και των σειρών, είτε τον έχουν μικρύνει εντυπωσιακά και τον έχουν περιορίσει σε μια γωνία. Σε ό,τι αφορά τα games, τώρα, η κατάσταση παραμένει σταθερή και προς το παρόν τα physical copies παραμένουν… στο παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*