Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος οι κοινοί λογαριασμοί και στο Max (HBO)

*
Η πλατφόρμα της Warner Bros. Discovery, Max, ακολουθεί το παράδειγμα άλλων υπηρεσιών streaming εφαρμόζοντας περιορισμούς στους λογαριασμούς χρηστών της, ώστε οι τελευταίοι να μην μπορούν να μοιραστούν τους κωδικούς τους με αλλους.

Σύμφωνα με το Yahoo Finance, η πλατφόρμα της Warner Bros. Discovery “θα ξεκινήσει τους περιορισμούς από το τέλος της χρονιάς, με μια ευρύτερη εφαρμογή να αναμένεται το 2025”.


Η είδηση για τους περιορισμούς στους λογαριασμούς ανακοινώθηκε αρχικά από το Bloomberg, σύμφωνα με έκθεσή του που περιγράφει την κίνηση ως άμεση συνέπεια των μετόχων, οι οποίοι πιέζουν τις εταιρείες Μέσων να καθιστούν τις υπηρεσίες τους κερδοφόρες. Η λογική τους ειναι οτι αν λιγότεροι άνθρωποι έχουν πρόσβαση μέσω των λογαριασμών άλλων συνδρομητών, τότε περισσότεροι ενδέχεται να εγγραφούν, με την προϋπόθεση πάντα ότι οι περιορισμοί δεν τους αποθαρρύνουν εντελώς από τη χρήση της πλατφόρμας (και προς την πειρατεία).

Η επιχειρηματική αυτή κίνηση ως τώρα έχει αποδειχθεί κερδοφόρα για την πλατφόρμα του Netflix, δίνοντας θάρρος στους ανταγωνιστές του να εφαρμόσουν παρόμοιες πολιτικές. Θυμίζουμε ότι το Disney+ θα εφαρμόσει από το καλοκαίρι παρόμοια πολιτική στους λογαριασμούς χρηστών του.

Μένει να δούμε πότε θα έρθει και στη χώρα μας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*