Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Terminator Zero: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς sci-fi του Netflix

*
Το Netflix ανακοίνωσε ότι η animaterd σειρά Terminator Zero θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου 2024. Θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια που θα γίνουν ταυτόχρονα διαθέσιμα την ημέρα εκείνη. Δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Mattson Tomlin, που έχει ως συνεργάτες τους David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger της Skydance. Το animation είναι δουλείά της Production IG Studios και σκηνοθέτης είναι ο Masahi Kudo, με το σενάριο να περιστρέφεται γύρω από νέους χαρακτήρες στο σύμπαν του Terminator.

"2022: Ένας πόλεμος μαίνεται επί δεκαετίες, ανάμεσα σε μερικούς επιζώντες της ανθρώπινης φυλής και ενός στρατού από αναρίθμητες μηχανές. 1997: Το AI γνωστό με την ονομασία Skynet απόκτησε δική του βούληση και ξεκίνησε πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας", αναφέρει η σύνοψη.


“Εγκλωβισμένος ανάμεσα στο μέλλον και το παρελθόν είναι μια γυναίκα στρατιώτης που στέλνεται πίσω στον χρόνο για να αλλάξει τη μοίρα της ανθρωπότητας. Φτάνει στο 1997 για να προστατεύσει έναν επιστήμονα που ονομάζεται Malcolm Lee, ο οποίος ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, σχεδιασμένο να αποτρέψει την επικείμενη επίθεση του Skynet. Καθώς ο Malcolm παλεύει με τις ηθικές πολυπλοκότητες της δημιουργίας του, γίνεται στόχος ενός αδίστακτου δολοφόνου από το μέλλον, κάτι που αλλάζει για πάντα τη μοίρα των τριών παιδιών του". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*