Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερεις νέοι ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, οι Simon Russell Beale, Gayle Rankin, Freddie Fox και Abubakar Salim εντάχθηκαν στο cast της δεύτερης σεζόν του House of the Dragon.

Ο Beale λέγεται ότι θα υποδυθεί τον Ser Simon Strong, Castellan of Harrenhal και θείος του Lord Larys. Ο Fox θα έχει τον ρόλο του Ser Gwayne Hightower, γιος του Otto Hightower, αδελφός της Queen Alicent και θείος των King Aegon, Queen Helaena και Prince Aemond. Η Rankin θα υποδυθεί την Alys Rivers, θεραπεύτρια και κάτοικο του Harrenhal. Τέλος, ο Salim θα εμφανιστεί ως Alyn of Hull, ναύτης του στόλου της Velaryon, που μετείχε στην εκστρατεία Stepstones.


Θα επιστρέψουν στους ρόλους τους οι Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, and Rhys Ifans. Additional returning cast includes Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall και Matthew Needham.

Το House of the Dragon βασίζεταθ στο βιβλίο του George R.R. Martin με τίτλο Fire & Blood και αφηγείται την ιστορία του οίκου των Targaryen. Τοποθετείται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones.

Λέγεται ότι η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*