Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Boroughs: Νέα σειρά από τους δημιουργούς των Stranger Things και Dark Crystal

*
Μία νέα σειρά μυστηρίου με υπερφυσικά στοιχεία και τίτλο The Boroughs έρχεται από τους Duffer brothers, τους δημιουργούς του Stranger Things και τους ανθρώπους πίσω από το The Dark Crystal: Age of Resistance. Το Netflix έδωσε τη σχετική εντολή έτσι ώστε οι Duffer Brothers να αναλάβουν το κομμάτι της παραγωγής (με την Upside Down Pictures τους) και να συνεργαστούν με τους Jeffrey Addiss και Will Matthews. H παραγωγή θα ξεκινήσει με 8 επεισόδια και η επίσημη περιγραφή αναφέρει πως σε μια γραφική κοινότητα του Νέου Μεξικού, μια ομάδα ανθρώπων με υπερφυσικές δυνάμεις θα πρέπει να συνεργαστεί για να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια απειλή από το να κλέψει… τον χρόνο. Οι Duffer brothers σημείωσαν πως «είμαστε fans των Jeff και Will εδώ και καιρό και όταν μας ήρθαν με την ιδέα για το The Boroughs, καταλάβαμε άμεσα πως έχουν κάτι πολύ ιδιαίτερο στα χέρια τους. Οι ήρωες της σειράς έχουν μεγαλύτερη ηλικία από τα παιδιά που γνωρίσατε στο Stranger Things, θυμίζουν ένα μάτσο αταίριαστων χαρακτήρων και περιμένουμε να ταξιδέψετε μαζί τους σε μια περιπέτεια γεμάτη τρόμο, χιούμορ και συγκίνηση».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*