Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Boys: Ο κόσμος στο χείλος του γκρεμού στην τέταρτη σεζόν της σειράς του Prime Video (trailer)

Η σειρά The Boys του Prime Video της Amazon επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν της το 2024 και τώρα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer.

"Ο κόσμος είναι στο χείλος του γκρεμού. Η Victoria Neuman είναι πιο κοντά από ποτέ στο Οβάλ Γραφείο και κάτω από την κυριαρχία του Homelander, ο οποίος εδραιώνει την ισχύ του. Ο Butcher, με μόνο λίγους μήνες ζωής ακόμα, έχασε τον γιο της Becca καθώς και τη θέση του ως ο αρχηγός των The Boys. Η υπόλοιπη ομάδα έχει βαρεθεί με τα ψέματά του. Με το διακύβευμα να είναι υψηλότερο από ποτέ, πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν και να σώσουν τον κόσμο πριν να είναι πολύ αργά".


Πρωταγωνιστούν οι: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit και Cameron Crovetti. Στην τέταρτη σεζόν θα εμφανιστούν για πρώτη φορά οι Susan Heyward, Valorie Curry και Jeffrey Dean Morgan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*