Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Continental: Νέο video παρουσιάζει την ομάδα του Winston στο prequel του John Wick

*
Η Lionsgate και το τηλεοπτικό δίκτυο Pecock δημοσίευσαν ένα νέο για το The Continental, την επερχόμενη σειρά prequel του John Wick.

Στο video παρουσιάζεται η ομάδα του Winston, που θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον Cormac, τον οποίο υποδύεται ο Mel Gibson. Στην Ελλάδα η σειρά θα προβληθεί μέσω του Prime Video και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Σεπτεμβρίου.


"Η δράση χωρίζεται σε τρία μέρη και θα εξερευνήσει τις ρίζεις του εμβληματικού ξενοδοχείου για δολοφόνους στο σύμπαν του John Wick μέσα από τα μάτια και τις πράξεις ενός νεαρού Winston Scott, καθώς σύρεται στην κόλαση της Νέας Υόρκης του 1970 για να αντιμετωπίσει ένα παρελθόν που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω του. O Ουίνστον χαράζει μια θανατηφόρα πορεία στον μυστηριώδη υπόκοσμο του ξενοδοχείου σε μια οδυνηρή προσπάθεια να καταλάβει το ξενοδοχείο του οποίου, στο μέλλον, θα καταλάβει τον θρόνο".

Πρωταγωνιστούν οι: Colin Woodell ως Winston, Ayomide Adegun ως Charon, Mel Gibson ως Cormac, Hubert Point-Du Jour ως Miles, Jessica Allain ως Lou, Mishel Prada ως KD, Nhung Kate ως Yen, Ben Robson ως Frankie, Peter Greene ως Uncle Charlie, Jeremy Bobb ως Mayhew, Ray McKinnon ως Jenkins, Adam Shapiro ως Lemmy, Mark Musashi ως Hansel, Marina Mazepa ως Gretel και Katie McGrath ως The Adjudicator.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*