Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Continental: Πρώτο trailer για τη σειρά prequel των ταινιών John Wick

Το Peacock κυκλοφόρησε το trailer της σειράς The Continental, που θα λειτουργήσει ως prequel των ταινιών John Wick. Η σειρά θα αποτελείται από μόλις τρία επεισόδια και, σύμφωνα με το video, θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το The Continental θα διαδραματίζεται 40 χρόνια πριν από την πρώτη ταινία John Wick, με πρωταγωνιστή έναν πολύ νεότερο Winston, καθώς κάνει τα πρώτα του “επαγγελματικά” βήματα στη Νέα Υόρκη των ‘70s. Τη νεαρότερη εκδοχή του ρόλου που είχε ο Ian McShane στις ταινίες του Chad Stahelski, θα υποδυθεί ο Colin Woodell. Μαζί του θα εμφανιστούν οι Ayomide Adegun (νεαρός Charon), Mel Gibson (Cormac), Hubert Point-Du Jour (Miles), Jessica Allain (Lou), Mishel Prada (KD), Nhung Kate (Yen), Ben Robson (Frankie), Peter Greene (Uncle Charlie), Jeremy Bobb (Mayhew), Ray McKinnon (Jenkins), Adam Shapiro (Lemmy), Mark Musashi (Hansel), Marina Mazepa (Gretel) και Katie McGrath( The Adjudicator).

Το The Continental ανακοινώθηκε το 2017 από τους Sahelski και Derek Koldstad. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Greg Coolidge, Kirk Ward, Kolstad, Stahelski, Basil Iwanyk, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick, Rhett Reese και Erica Lee.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*