Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Elder Scrolls: Ο Todd Howard μιλάει για το ενδεχόμενο μεταφοράς σε τηλεοπτική σειρά

*
Η τηλεοπτική σειρά Fallout μόλις έκανε πρεμιέρα στο Prime Video και πολλοί αναρωτιούνται αν θα υπάρξει και συνέχεια με κάποιο άλλο franchise της Bethesda. Σε δηλώσεις του στο IGN, o επικεφαλής της Bethesda, Todd Howard είπε πως τη στιγμή αυτή δεν υπάρχει κάτι σε εξέλιξη, σχετικά με την τηλεοπτική διασκευή μιας άλλης σειράς της εταιρείας.

"Όλοι ρωτάνε για το Elder Scrolls και εγώ συνεχίζω επίσης να λέω όχι. Και να τους πλησίαζα- Μάλλον όχι θα έλεγα. Ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιος κάνει κλικ", είπε.


Για τη σειρά Fallout, ο Howard είπε πως η Bethesda συμφώνησε να συνεργαστεί με τον Jonathan Nolan και τη Lisa Joy και την εταιρεία τους, Kilter Films επειδή πίστευαν πως μπορούν να κάνουν δουλειά υψηλής ποιότητας.

"Δεν ήταν κάτι που επιβλήθηκε. Ήταν κάτι σαν μία φυσική σχέση και "Ναι αυτό ακούγεται πολύ καλο", σε αντίθεση με το, "θα έπρεπε να δημιουργήσουμε μια σειρά", σωστά; Δεν έγινε με αυτόν τον τρόπο¨, συμπλήρωσε ο Howard.

Στη συνέχεια, το αφεντικό της Bethesda είπε πως δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, οπότε θεωρητικά όλα είναι δυνατά όταν μιλάμε για τη μεταφορά σειρών της Bethesda στην τηλεόραση. Όμως, τη στιγμή αυτή, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο Fallout. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*