Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Equalizer 3: Ο Denzel Washington επιστρέφει για το τελευταίο κεφάλαιο (trailer)

H Sony Pictures δημοσίευσε το red band trailer της ταινίας The Equalizer 3. Η πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Για μια ακόμα φορά πρωταγωνιστεί ο Denzel Washington στον ρόλο του Robert McCall, που φαίνεται ότι βρήκε την ησυχία του σε ένα χωριό της νότιας Ιταλίας, έχοντας αφήσει πίσω του τη ζωή του βάναυσου εκτελεστή. Όμως, όταν ο παράδεισός του απειλείται, δεν έχει άλλη επιλογή από το να καταφύγει στις γνώριμες σε αυτές μεθόδους για να τον προστατεύσει.

Σκηνοθέτης του The Equalizer 3 είναι ο Antoine Fuqua (Training Day) και το σενάριο έχει γράψει ο Richard Wenk. Συμπρωταγωνιστούν οι Dakota Fanning, David Denman και Gaia Scodellaro.


Παραγωγοί είναι οι: Fuqua, Washington, Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch, Clayton Townsend, Alex Siskin, Tony Eldrige, Michael Sloan. Εκτελεστικοί παραγωγοί οι: David Bloomfield, Tarak Ben Ammar και Andy Mitchell.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*