Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Fall Guy: Ένα ακόμα trailer γεμάτο stunts για την ταινία που πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία δράσης The Fall Guy, όπου πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling με την Emily Blunt και σκηνοθετεί ο David Leitch (Deadpool 2, Bullet Train).

"Είναι κασκαντέρ και όπως όλοι στην κοινότητα των κασκαντέρ, ανατινάζεται, πυροβολείται, συντρίβεται, πετάγεται από τα παράθυρα και πέφτει από το υψηλότερο σημείο, όλα για τη διασκέδασή μας", αναφέρει η επίσημη σύνοψη. "Και τώρα, μετά από ένα ατύχημα που σχεδόν έβαλε τέλος στην καριέρα του, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν εξαφανισμένο σταρ του κινηματογράφου, να λύσει μια συνωμοσία και να προσπαθήσει να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ κάνει ακόμα τη δουλειά του. Τι θα μπορούσε να πάει σωστά;".


Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι: Winston Duke (Us, Black Panther), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Kraven the Hunter), Hannah Waddingham (Ted Lasso, Hocus Pocus 2) και Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, The Marvelous Mrs. Maisel).

Η ταινία The Fall Guy θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*